Miközben a dűlőkben beköszönt a nyugalom, a szüretek befejeződnek, a pincék megtelnek élettel és az idei évjárat fiatal nedűivel. A borászatok és éttermek gazdagon kínálják, a kóstolni vágyók pedig keresik is az új fehér-, rosé- és vörösborokat.
Ezzel az egész hónapot átható ropogós frissességgel állítunk szembe egy olyan kóstolósort, ahol éppen az érettség lesz a fő szempont. Október és november hónapokban a Mandula Étterem és Borbárban kínált tematikus borsor legfőbb erénye a pincében töltött idő.
Maradéktalan érettség 2.0
”Avagy egy borsor lágy, izgalmas, és néha meglepő tételekből”
Gere Attila Válogatás Kárpát 2007
Gere Attila Válogatás Perle 2006
Weninger & Gere Cuvée Phoenix 2003
Gere Attila Kékfrankos Prestige 2003
Gere Attila Cabernet Sauvignon barrique 1999
Weninger & Gere Cabernet Franc selection 1996
Gere A.- Gere T.- Tiffán – Bock Millenium Quartett 1997 Magnum
Tematikus borkóstolóink mellé különleges kézművessajt-válogatást, frissen sült kenyeret, Gere 100% Szőlőmagolajat, illetve vizet kínálunk.
A feltüntetett borsor 2020 október 9-től 2020 december 6-ig kóstolható, kizárólag a Mandula Étterem és Borbár-ban!
A tematikus borkóstoló ára: 19.900,- Ft/fő
Kérdés esetén keressen bizalommal!
Fröhlich Tamás
Head Sommelier
Tel.: +36 30 / 620 26 28
Email: tamas@gere.hu