III. GERE Jazz Fesztivál – A nagy időutazás…

Utazás térben, időben, zenében …

2014 nyarán immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával.

A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben, időben és zenében is utazásra invitálják a fesztiválra érkezőket.

A nagy időutazás…

Megelevenednek az 1920-as és ’30-as évek s velük mindaz, ami ezt az időt jellemezte és a mai napig emlékezetessé tette: a GERE-birtokra századeleji autók gördülnek be, régi filmek idézik az elmúlt, ám kissé sem letűnt korszakot, megfelelő jelmezek varázsolnak autentikus hangulatot egy évszázad távlatából a jelenbe. Legyen Ön is e csodás utazás részese és csöppenjen bele egy korhű, amerikai ”garden party” mámorába Villányban.

A beöltözés azonban ezen alkalommal nemcsak élményt nyújt, de igazán értékes nyereményeket is hozhat, hiszen a helyszínen lencsevégre kapott, a ’20-as, ’30-as évek divatja szerint legstílusosabban öltözött vendégeket a CROCUS Gere Borhotel ”all inclusive” meglepetés ajándékaival jutalmazza!

A részletes koncert program és jegyrendelés itt!

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.