HERNYÁK-GERE gourmet borvacsora a Mandulában

Időpont: 2014. április 19, 20:00
Legyen részese Ön is ennek az igazán különleges borvacsorának, mely a villányi Mandula Étterem és Bor-Bár „Fehérbor-Ászok Villányban” rendezvénysorozatának soron következő mérföldköve.
A Gere és a Hernyák család hosszú évek óta ápol szakmai és baráti kapcsolatot egymással. Ezúttal az új generáció főszereplésével Gere Andrea és Pauli Zoltán házigazdák, valamint Hernyák Tamás és Ruprecht László séf úr vendégszereplésével egy igazán különleges hangulatú eseményre számíthatnak a résztvevők. A borvidékeken átívelő, egész estés íz utazáson a Gere és a Hernyák család tagjai kalauzolják végig a Vendégeket.
A Ruprecht László kreatív séf vendégszereplésével kiegészülő Mandula Étterem és Bor-Bár legénysége által kreált gourmet fogások, a könnyed etyeki fehérboroktól és pezsgőktől induló, érlelt fehér, valamin „veretes” villányi vörösborokon át, az izgalmas és különleges párlatok világába érkező kulináris kalandon garantáltan egyedi élményt ígér.

További részletek a menüről és a borokról hamarosan.
Asztalok korlátozott számban foglalhatók az étteremben: mandula@gere.hu