Megújult a pincészetünk

Tavasz végén nagy építkezésbe kezdtünk, a pincészet kóstolóhelyiségét újítottuk fel, ami azért volt kihívás, mert a Gere Jazz Fesztiválra mindennek el kellett készülnie. Eredetileg csak a kóstoló termet szerettük volna újjá varázsolni, de végül egy nagyobb átalakítás lett belőle.

Hiányoltuk a szálloda otthonos hangulatát, ezért felkértük kedves barátunkat Varró Zoltánt a VarroDesgin-tól, hogy valósítsa meg az elképzeléseinket. Rögtön tudta, hogy mi lesz a tökéletes koncepció, és valóban, már a tervek első változatára rábólintottunk, annyira tetszett, és persze hűen tükrözte a mi ízlésünket is. Egy elegáns udvarház hangulatát szerettük volna megidézni.

Kibővítettük a teraszt, ami fedetté tehető, hűthető-fűthető télikertként is funkcionál. A kóstolóterem sokkal hangulatosabb lett, szinte egy kellemes nappali benyomását kelti. A kék fotelbe már a látványterven beleszerettem, úgy egyeztünk meg a tervezővel, hogy abban ünnepeljük meg a felújítás végét egy pohár bor mellett.  A konyhát is jobban felszereltünk, így könnyebb lesz a pincészetnél rendezvényeket tartani, valamint vannak grillkonyhás ötleteink is a hétvégékre, amiket szeretnénk a későbbiekben megvalósítani.

Az idelátogató vendégeknek a teljes Gere Attila portfóliót meg tudjuk mutatni, illetve évjáratos tételeket is kóstolhatnak, ha pedig úgy alakul, akár a hordók között is bontunk egy palackot.

Gere Andrea