Franc & Franc 2021

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első FRANC & FRANC nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül.

A korábbi években minden jelentősebb európai és újvilági franc termelő régió bemutatkozhatott a fajtára fókuszáló szakmai eseményen, olyanok, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort. A Villányi borvidék legrangosabb szakmai,- és közönségrendezvénye az idei évben körbe tekint a nagyvilágban, egy széles spektrumot mutatva a kiemelkedő bortermő területek cabernet franc kínálatából. A rendezvény tematikája egyben ráhangolódás a 2022-ben első alkalommal megrendezésre kerülő, a fajtára fókuszáló nagyszabású borversenyre: a Franc du Monde-ra.

Látogasson el Ön is a Villányban megrendezésre kerülő FRANC & FRANC Kóstolónapra és ismerje meg a cabernet franc sokszínű világát!

Nemzetközi Fórum
2021. november 19.

Az VI. FRANC & FRANC Fórum 2021. november 19-én, pénteken 9:30 órától kerül megrendezésre, melynek a villányi Bock Borászat konferenciaterme ad otthont. (7773 Villány, Batthyány Lajos u. 15.)

A szakmai tanácskozáson az előadások mellett neves szakértők tolmácsolásában kóstolhatjuk meg classicus, premium és super premium kategóriában elérhető Villányi Francokat, valamint a főbb európai és újvilági stílusokat két Master of Wine előadásában.

Kóstolónap
2021. november 20.

2021. november 20-án, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb kiválasztott Villányi Franc-okkal a pincészetek személyes prezentálásában.
Legalább 40 villányi és külföldi pincészet boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

JEGYEK

Gere borok – webshop

Szőlőmag termékek – webshop