Rozé Fesztivál és Rozé Brunch

Július 12. és 14. között idén is megrendezik a Villányi borvidék nyári fesztiválját, ami mi másról is szólhatna, mint az ebben az évszakban legnépszerűbb bortípusról: a rozéról. A már több mint tízéves Rozé Fesztivál idei sztárfellépője a Gipsy Kings.

A fesztivál területén több koncertet is élvezhetsz, minden este szuper zenészek és zenekarok szórakoztatják a közönséget, és garantáltan jó hangulatot teremtenek. A Villányi Rozé Fesztivál esetében a széles körű gasztronómiai kínálatról sem kell lemondani! Helyi termelők és éttermek kínálják a finomabbnál finomabb falatokat, melyek tökéletesen kiegészítik a rozék ízvilágát.

Mindemellett hatalmas élmény a szombati bulifutás, mely 3 km-es távon vezet végig a városon, érintve a történelmi pincesort. A verseny kötelező eleme mindössze a rózsaszín öltözet és a minél vidámabb kiegészítők.

A Rozé Fesztivál alatt a Gere Attila Pincészetnél pedig a hagyományainknak megfelelően újra Rozé Brunch várja vendégeinket.

Pincészetünk pavilonjában és tágas udvarán rendezzük meg július 13-án, szombaton 10 órától 14 óráig a programot, melynek középpontjában Frici gyöngyözőboraink, az Olaszrizling és a Rosé áll.

Boraink mellé könnyű nyári falatokat, friss gyümölcsöt, meglepetésdesszertet, valamint élő zenét kínálunk. Az ajánlat alkoholmentes lehetőségeket is tartalmaz, és a többi borunk is kapható önálló rendelésre.

A programban szerepel egy vezetett pinceséta is, ami 11 órakor kezdődik.

A részvétel ára 10.000 Ft/fő, és előzetes foglalás szükséges hozzá az etterem@gere.hu e-mail-címen.

Gere borok – webshop

Szőlőmag termékek – webshop