Gere & Schubert – Csillagvölgy borkóstoló és pincelátogatás

Júliustól új program vár minden Villányba látogató vendéget! A Gere & Schubert azaz a Csillagvölgy pincészet könnyed, illatos boraival egy teljesen más megközelítésből mutatja meg a villányi értékeket.

Frissesség és gyümölcsösség jellemzik Gere Attila és Schubert Vilmos közös vállalkozásának borait. Az alkalmazott technológia és kíméletes feldolgozás eredményeként a lehető legtöbb íz és illatanyag megőrzését tűzték ki célul. A szubmediterrán éghajlati adottságoknak köszönhetően igazán gazdag és telt nyári borok születnek fehér és vörösbor kategóriában egyaránt.

Kóstolja meg borainkat a Mandula Étterem és Borbárban, vagy jöjjön el pincészetünkbe és egy borkóstolóval kísért pincelátogatás keretein belül mindent megtudhat a Csillagvölgy pincészetről.

Szervezett pincelátogatás minden pénteken 17:00 órakor indul, melynek tartalma egy 5 tételes borkóstoló frissen sült pogácsával/lepénnyel, illetve egy teljes üzemlátogatás előadással a pincészetről, a technológiai háttérről és a borokról. Teljes időtartama kb. 1-1,5 óra.

Információ és regisztráció

Fröhlich Tamás

+36 30/ 620 2628
tamas@gere.hu
www.gere.hu