Borkóstoló és pincelátogatás programjaink

Borvidékre kirándulni mindig nagy élmény, hiszen egy-egy bortúra alkalmával a vendégek találkozhatnak a borásszal, körülnézhetnek a pincében, megleshetik, hogy hogyan és hol készülnek a borok. A borkóstolók és pincelátogatások már önmagukban képesek nagy élményt nyújtani szakértőknek és laikusoknak egyaránt.

A hozzánk látogató vendégeknek éppen ezért számos lehetőséget kínálunk. A Gere Attila Pincészetébe illetve a Gere & Schubert Pincészetbe minden héten szakértő sommelier által vezetett pincetúrákat indítunk, valamint sokféle borkóstoló csomag közül választhatnak vendégeink.

PINCELÁTOGATÁS PROGRAMJAINK

Gere Attila Pincészete

Hagyomány és innovatív gondolkodás… a Gere Attila, illetve Weninger & Gere pincészetek sikertörténete több mint 20 év távlatában. Organikus szőlőművelés, minőségi borok és szőlőmag termékek, a minőség és az egészség jegyében. Látogasson el hozzánk, és betekintést nyer az ország egyik legismertebb pincészetének múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Szervezett pincelátogatás hétfőtől – szombatig 16:00 órakor indul, melynek tartalma egy 6 tételes Felfedező kóstoló, illetve egy teljes üzemlátogatás történelmi, illetve technológiai előadással a családról, a borvidékről és a borokról. Teljes időtartama 1,5-2 óra.

Gere & Schubert, Csillagvölgy Pincészet

Frissesség és gyümölcsösség, melyek Gere Attila és Schubert Vilmos közös vállalkozásának borait jellemzik. Az alkalmazott technológia és kíméletes feldolgozás eredményeként a lehető legtöbb íz és illatanyag megőrzését tűzték ki célul, mely a szubmediterrán éghajlati adottságokkal párosulva igazán gazdag és telt nyári borokat eredményez. A Villányi borvidék, egy teljesen más megközelítésből!

Szervezett pincelátogatás pénteken 17:00 órakor indul, melynek tartalma egy 5 tételes borkóstoló illetve egy teljes üzemlátogatás előadással a technológiai háttérről és a borokról. Teljes időtartama kb. 1-1,5 óra.

BORKÓSTOLÓ AJÁNLATAINK

Csillagvölgy kóstoló
„Palackba zárt frissesség villányi módra…”

Gere & Schubert Irsai Olivér 2015
Gere & Schubert Cserszegi Fűszeres 2015
Gere & Schubert Sauvignon Blanc 2015
Gere & Schubert Chardonnay 2015
Gere & Schubert Fruska 2014

Felfedező kóstoló
„Gere ízvilág, a Villányi Védett Eredetű Classicus-tól a Prémium-ig…”

Gere Attila Olaszrizling 2015
Weninger & Gere Rosé Cuvée 2015
Weninger & Gere Pinot Noir 2011
Gere Attila Merlot 2010
Gere Attila Syrah 2013
Gere Attila Kopar Cuvée 2012

Exkluzív kóstoló
„Válogatások és különlegességek, Villány sokszínűsége borász szemmel…”

Gere Attila Rosé Frici Gyöngyözőbor 2015
Gere Attila Fekete Járdovány 2014
Gere Attila Kékfrankos 2011
Gere Attila Cabernet Sauvignon barrique 2008 Évjáratos tétel
Gere Attila Cabernet Sauvignon BIO 2008 Mandula Selection
Weninger & Gere Villányi Franc 2012
Gere Attila Solus Merlot 2009
Attila Cuvée 2009

 

Részletek, árak és információk itt.