TAVASZI MEGÚJULÁS A SZŐLŐMAG EREJÉVEL

A tavasz érkezése új lendületet hoz, hogy kívül-belül felfrissüljünk. Ebben az időszakban tudatosabban törekszünk arra, hogy még több időt töltsünk a szabadban, gyakrabban mozogjunk és hidratáljunk, valamint bátran próbáljunk ki új készítményeket, amelyek nem csak az egészségünkre, de a bőrünkre is remek hatással vannak.

ÍME 5 EGYSZERŰ GERE TIPP A MEGÚJULÁSUNK ÉRDEKÉBEN:

1. NAPINDÍTÓ ARC SZEÁNSZ

Kezdjük a reggelt egy frissítő zöld teával, majd arcradír kúrával készítsük elő a bőrünket az Andrea Gere SkinCare- RELEASE THE PASTkíméletes, tisztító hatású arcradírjával, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmag mikronszemcse finomságú őrleménye, valamint organikus olaja és kivonata, továbbá a kékszőlő őssejtek, melyeket tápláló, regeneráló és védő összetevőkkel kombináltunk. Az alapos arctisztítást követően először finoman a bőrbe masszírozzuk a FEEL TIMELESS Aktív bőrjavító, fiatalító szérumot majd körkörös mozdulatokkal felhelyezzük a LIVE IN THE PRESENT 24H tartós bioaktív hidratáló krémet vagy az EMBRACE THE FUTURE bőröregedést gátló gazdag arckrémet.

2. TÁPLÁLÓ REGGELI

Mielőtt elindulunk az őstermelői piacra, hogy beszerezzük a legfrissebb alapanyagokat a hétvégére, készítsünk magunknak egy tápláló reggelit házi készítésű granolából, piros bogyós gyümölcsökből, magvakból és krémes görög joghurtból, melyből nem hiányozhat egy kanál kékszőlőmag mikro-őrlemény, mely speciális őrlési technikájának köszönhetően az értékes bioaktív anyagok felszívódása a szervezetben rendkívül hatékony. Kedvező élettani hatásai mellettorganikus szőlőskertek terméséből készült, melynek feldolgozásával GERE Attila Pincészete 2010 óta foglalkozik a bortermelés melléktermékeként. Az egészséges reggelinek köszönhetően korgó gyomor és stressz nélkül vásárolhatunk be a piacon.

3. KÖNNYŰ EBÉD

A megújulásunk része az egészséges tudatos táplálkozás melynek alapja, hogy többször eszünk kisebb adagokat. A hétvége egyik áldása, hogy minőségi időnk van elmélyedni egy-egy receptben és új ízekkel kényeztethetjük családunkat (szigorúan 10 fő alatt). Bármilyen főételre essen a választásunk a friss saláta vagy a grillezett zöldségek mindig hibátlan választások köretként. Öntetnek a Pincészet tökéletesen érett kékszőlőinek magjából kinyert SZŐLŐMAGOLAJAT javasoljuk, amely rendkívül gazdag bioaktív antioxidáns anyagokban.

4. RELAX

Az ebéd után pihenést cseréljük egy kiadós sétára a szabad levegőn. Kössünk extra pulóvert a derekunkra és ugorjunk bele a sportcipőnkbe. 40 perc mozgás után már lelkiismeret furdalás nélkül töltehetünk magunknak otthon egy-két pohár Gere Kopart, gyújtsuk meg a karácsonykor megmaradt illatgyertyákat és olvassuk ki az aktuális könyvünket. Éljen az ÉNIDŐ!

5. REGENERÁLÓ MASZK

Az utolsó korty bor és egy forró zuhany után jutalmazzuk meg magunkat egy tápláló éjszakai maszkkal az Andrea Gere SkinCare BELIEVE IN TOMORROW jóvoltából. A krémmaszk, antioxidáns hatású Gere organikus szőlőmag¬olajjal és kivonattal, valamint kékszőlő őssejtekkel, melyeket értékes A-C-E-F-vitaminokból és D-Panthenol provitaminból álló komplex tesz teljessé. Reggel úgy fogunk ébredni, mint akinek csodás napja volt… és lesz.

További infó: www. andreagere.com

Gere borok – webshop

Szőlőmag termékek – webshop