A Rolls-Royce ajánlja rajongóinak a Gere Attila Pincészetet

A világ egyik legrangosabb és legrégebbi autóklubja, a Rolls-Royce International Club és a Bentley Enthusiasts (RREC), bemutatja új kiadványát, Strive for Perfection: The Royal Edition címmel.

Az angol nyelvű könyv megjelenésének apropója, – amelyet a nagy múltra visszatekintő St James’s House kiadó készített – II. Erzsébet királynő 95. születésnapja, hiszen mindig is szoros szálak fűzték össze a brit királyi családot a Rolls-Royce és Bentley autókkal.

Ebbe a gyönyörűen megtervezett, 400 oldalas keménykötésű könyvbe került bele a Gere Attila Pincészete is. A „Hungary heart” című cikkben olvasható annak a több mint négy évtized munkájának összegzése, amely Gere Attila villányi tevékenységét jellemzi. A borászkodás és az ökológiai szőlőművelés mellett kiemelik a Kopart, mint az első nagy vörösbort a rendszerváltás után, de említik a hotelt, és az Andrea Gere Skin Care kozmetikai termékeket is.

“Megtisztelő volt számunkra eleget tenni a kiadó felkérésének és ebben a könyvben szerepelni melyet őfelsége az angol királynő születésnapja hívott életre és egy olyan tradicionális, komoly értékekre épülő márka fémjelez, mint a Rolls Royce. Egy olyan márka amely saját teljesítményével érte el sikereit és azt, hogy felette áll az éppen aktuális, ám hamar lecsengő trendeknek. Mindig is hittünk abban, hogy a konzekvens, hosszú távú munka, a maximalizmus és minőség melletti elköteleződés az egyetlen önazonos út, amelyet követni kell.” – meséli Csizmadia Kristóf a megjelenéssel kapcsolatban.

A könyvben található cikkeket autós szakemberek és díjnyertes írók készítették különböző témákban. Olvashatunk az angol királyi járművekről, a Concours of Elegance rendezvényéről, amely a legritkább autókat vonultatja fel az egész világból, vagy éppen a maharadzsák autóiról.

Ezen túlmenően, a könyv prémium témájával összhangban, a kiadványban megjelennek a gondosan kiválasztott csúcsminőségű márkák, lehetővé téve az olvasók számára, hogy elmerüljenek a luxus ízek, termékek és élmények világában.

Gere borok – webshop

Szőlőmag termékek – webshop