Kopar 2020 előjegyzés

2020. Különleges volt ez az év, hiszen emlékezhetünk, mindannyian be voltunk zárva. Mi itt Villányban éppúgy, mint ahogy az egész világ. Az éttermünkbe sem érkezhettek vendégek, így a séfek és a konyhai csapat munkahelye átkerült a szőlőbe. Az, hogy részt vettek a Kopar szüretében, és átélték mindezt, még szorosabbra fűzte a kapcsolatukat a pincészet ikonikus borával.

A 2020-as évjárat a pazar gyümölcsösségről szól. Míg az ezt megelőző, 2019-es évjáratot a markáns karakter jellemezte, a 2020-asban az a szembetűnő, hogy ilyen fiatalon, már most is mennyire szerethető.

Szeptember 18-án indul, és október 18-ig tart az idei Kopar előjegyzés. Különleges és egyedi alkalom arra, hogy megvásárolja a 12 palackot tartalmazó, limitáltan elérhető faládákat, kedvezményes áron. A Kopar 2020 egy ízgazdag, gyümölcsös bor, melynek fő jellemzői az elegancia és a harmónia, a hosszú érlelhetőség. Egy könnyen megszerethető házasítás lett, köszönhetően a szép gyümölcsösségnek. A hosszú fejlődési potenciál természetesen itt is adott.

Az előjegyzés időszaka: 2023. szeptember 18 – 2023. október 18.
Előjegyzés csak bontatlan, 12 palackos faládákra vehető fel.

Egy palack ára az előjegyzés alatt: 6.063 Ft + áfa/palack (bruttó 7700 Ft/palack)
Két láda, azaz 24 palack előjegyzésekor 1 palack Kopar Magnumot (1,5l) adunk ajándékba.

A előjegyzett tételek kiszállításának és a bor forgalomba kerülésének időpontja: 2024. március 1-től kezdődően. A szállítás belföldre ingyenes.

ELŐJEGYZÉS ITT!

Gere borok – webshop

Szőlőmag termékek – webshop