III. GERE Jazz Fesztivál – AJÁNLÓ
2014 nyarán immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. Hogy milyen lesz? Nos ilyen 🙂 III. Gere Jazz Fesztivál – 2014 június 13-14. from StudingersCut on Vimeo.
HERNYÁK-GERE gourmet borvacsora a Mandulában
Időpont: 2014. április 19, 20:00 Legyen részese Ön is ennek az igazán különleges borvacsorának, mely a villányi Mandula Étterem és Bor-Bár „Fehérbor-Ászok Villányban” rendezvénysorozatának soron következő mérföldköve. A Gere és a Hernyák család hosszú évek óta ápol szakmai és baráti kapcsolatot egymással. Ezúttal az új generáció főszereplésével Gere Andrea és Pauli Zoltán házigazdák, valamint Hernyák…
II. GERE Jazz Fesztivál
Az első igazán csodálatos nyári időben június 14-15-én sikeresen lezajlott a II. GERE Jazz Fesztivál Villányban. A szervezők szándékának megfelelően sikerült egy igazán exkluzív, “garden party” hangulatú eseményt létrehozni a szőlőskertek által körbeölelt pincészet varázslatos kertjében.
CROCUS Gere Bor Hotel – Imázsfilm
Villány első négycsillagos superior szolgáltatásokat nyújtó bor és wellness szállodája. Családi borhotel, csodálatos vidéki környezetben, különleges hangulatú szobákkal két kategóriában. Egyedi vinoterápiás szolgáltatásokat nyújtó wellness központ, regionális gourmet konyhát képviselő étterem, modern igényeket kielégítő konferencia terem egy helyen.
Mandula Étterem és Bor-Bár
Regionális gourmet konyha, ahol szeretnénk a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani Vendégeinknek. A Gere borok által inspirált házias ízek, újszerű megfogalmazásban.
III. GERE Jazz Fesztivál – A nagy időutazás…
Utazás térben, időben, zenében … 2014 nyarán immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben,…
GERE Attila Winery – Gere Attila Pincészete
[av_video src=’http://www.youtube.com/watch?v=RM0o7AybpeQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′] A Gere Pincészet 2002-ben átadott új feldolgozója a ma létező legmodernebb borászati technológiát ötvözi a villányi borkészítési hagyományokkal. A szőlőt már az ültetvényen szelektáljuk, majd kis ládákba kézzel szüreteljük. Szigorú terméskorlátozással (csúcsboraink esetében kb. 0,7 – 1 kg/tőke) dolgozunk, csak minőségi, kézzel válogatott szőlőalapanyagot használunk fel.
SOLUS vs PETRUS sokadszor…
Ismét egy igen komoly Merlot vakteszt volt, melyen több nemzetközi nagyágyú mellett két legendás bor a 2001-es Masseto (ez volt annó a 100-pontos bor a Wine Spectator magazinban) és az 1998-as Chateau Petrus is bekerült. A 20 tételből álló kóstoló vakon történt, sorszámozott mintákkal. Igen magas színvonalú kóstoló volt, a borok szélső értékek nélkül csodálatos…