Mandula Étterem és Bor-Bár

Regionális gourmet konyha, ahol szeretnénk a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani Vendégeinknek. A Gere borok által inspirált házias ízek, újszerű megfogalmazásban.

Megnézem

III. GERE Jazz Fesztivál – A nagy időutazás…

Utazás térben, időben, zenében … 2014 nyarán immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben,…

Megnézem

SOLUS vs PETRUS sokadszor…

Ismét egy igen komoly Merlot vakteszt volt, melyen több nemzetközi nagyágyú mellett két legendás bor a 2001-es Masseto (ez volt annó a 100-pontos bor a Wine Spectator magazinban) és az 1998-as Chateau Petrus is bekerült. A 20 tételből álló kóstoló vakon történt, sorszámozott mintákkal. Igen magas színvonalú kóstoló volt, a borok szélső értékek nélkül csodálatos…

Megnézem