II. GERE Jazz Fesztivál

Az első igazán csodálatos nyári időben június 14-15-én sikeresen lezajlott a II. GERE Jazz Fesztivál Villányban. A szervezők szándékának megfelelően sikerült egy igazán exkluzív, “garden party” hangulatú eseményt létrehozni a szőlőskertek által körbeölelt pincészet varázslatos kertjében.

Megnézem

CROCUS Gere Bor Hotel – Imázsfilm

Villány első négycsillagos superior szolgáltatásokat nyújtó bor és wellness szállodája. Családi borhotel, csodálatos vidéki környezetben, különleges hangulatú szobákkal két kategóriában. Egyedi vinoterápiás szolgáltatásokat nyújtó wellness központ, regionális gourmet konyhát képviselő étterem, modern igényeket kielégítő konferencia terem egy helyen.

Megnézem

Mandula Étterem és Bor-Bár

Regionális gourmet konyha, ahol szeretnénk a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani Vendégeinknek. A Gere borok által inspirált házias ízek, újszerű megfogalmazásban.

Megnézem

III. GERE Jazz Fesztivál – A nagy időutazás…

Utazás térben, időben, zenében … 2014 nyarán immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben,…

Megnézem

GERE Attila Winery – Gere Attila Pincészete

[av_video src=’http://www.youtube.com/watch?v=RM0o7AybpeQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′] A Gere Pincészet 2002-ben átadott új feldolgozója a ma létező legmodernebb borászati technológiát ötvözi a villányi borkészítési hagyományokkal. A szőlőt már az ültetvényen szelektáljuk, majd kis ládákba kézzel szüreteljük. Szigorú terméskorlátozással (csúcsboraink esetében kb. 0,7 – 1 kg/tőke) dolgozunk, csak minőségi, kézzel válogatott szőlőalapanyagot használunk fel.

Megnézem

SOLUS vs PETRUS sokadszor…

Ismét egy igen komoly Merlot vakteszt volt, melyen több nemzetközi nagyágyú mellett két legendás bor a 2001-es Masseto (ez volt annó a 100-pontos bor a Wine Spectator magazinban) és az 1998-as Chateau Petrus is bekerült. A 20 tételből álló kóstoló vakon történt, sorszámozott mintákkal. Igen magas színvonalú kóstoló volt, a borok szélső értékek nélkül csodálatos…

Megnézem