GERE Attila Winery – Gere Attila Pincészete

[av_video src=’http://www.youtube.com/watch?v=RM0o7AybpeQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′] A Gere Pincészet 2002-ben átadott új feldolgozója a ma létező legmodernebb borászati technológiát ötvözi a villányi borkészítési hagyományokkal. A szőlőt már az ültetvényen szelektáljuk, majd kis ládákba kézzel szüreteljük. Szigorú terméskorlátozással (csúcsboraink esetében kb. 0,7 – 1 kg/tőke) dolgozunk, csak minőségi, kézzel válogatott szőlőalapanyagot használunk fel.

Megnézem

SOLUS vs PETRUS sokadszor…

Ismét egy igen komoly Merlot vakteszt volt, melyen több nemzetközi nagyágyú mellett két legendás bor a 2001-es Masseto (ez volt annó a 100-pontos bor a Wine Spectator magazinban) és az 1998-as Chateau Petrus is bekerült. A 20 tételből álló kóstoló vakon történt, sorszámozott mintákkal. Igen magas színvonalú kóstoló volt, a borok szélső értékek nélkül csodálatos…

Megnézem