Márton napi újborvacsora Gere Attilával a Mandulában
Szeretettel publikáljuk az idei 2015-ös Márton napi borvacsoránk menüjét. Villányi libafalatok: Füstölt libamell, Liba rilette Kacsamáj pástétom must redukcióval és marinált hagymával, szőlőmagos brióssal Gesztenye cappuccino libatepertős grillázzsal, almával Őszi tekercs tökkel és libazúzával, csípős szilvamártással Libacomb és libahurka párolt radicchióval, céklával és édesburgonyával Lúdláb desszert 2015 Egész novemberben liba-kacsa klasszikusok napi ajánlatban: Liba vincellér…
Kopar Cuvée 2012 – Előjegyzés
Kopár Cuvée 2012 – Előjegyzés Szeretettel adunk hírt arról, hogy megkezdtük a Kopar Cuvée új, 2012-es évjáratának előjegyzését. A kedvezményes áron történő előjegyzési időszak 2015. szeptember 15-től, október 15-ig tart. A BOROKAT 2016. ÁPRILISÁBAN SZÁLLÍTJUK. A GERE Pincészet emblematikus zászlós bora előjegyezhető – közvetlenül a pincészetnél (pinceszet@gere.hu) – egyszerűen, gyorsan a webáruházban, – valamint kereskedő…
Szüret 2015
A Portugieser fajtával megkezdtük a vörös szőlők szüretét az immár hivatalosan is BIO GERE birtokon. Eddig minden csodaszép, bizakodunk, hogy egy igazán remek évjárat kerül majd be a pincébe. Kövesse az eseményeket közösségi oldalunkon. Kapcsolódó videó itt!
OXIDATÍV STRESSZ – Diagnózis és terápia
Szimpózium a szabadgyök kutatás legújabb eredményeiről A Magyar Szabadgyökkutató Társaság 2015. március 7.-én sikeres továbbképző Szimpóziumot rendezett Gere Attila Pincészete támogatásával, a PTE Általános Orvosi Karán, OXIDATIV STRESSZ: Diagnózis és Terápia címmel. A téma iránti nagy érdeklődést mutatta, hogy több mint 80-an regisztráltak a szimpóziumra elsősorban gyógyszerészek, szakorvosok, szakasszisztensek és PhD hallgatók. Az elhangzott tudományos…
IV. GERE Jazz Fesztivál
IV. GERE Jazz Fesztivál – Öröm, Zene, Nyár… 2015. június 12-13. Villány, GERE birtok 2015. nyarán immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén…
Gourmet Fesztivál – Sylt
A 38 km hosszú, helyenként csupán 320 méter széles és alig 100 km² alapterületével Sylt a legnagyobb Északi-Fríz-sziget. Jaguárok, Mercedesek és BMW-k uralják a képet. A német társadalom krémje, tehetös elitje – akinek csak neve és rangja van, politikusok, promik, müvészek, müsorvezetök vagy vállalkozók, szépek és gazdagok – ide járnak kikapcsolódni. Nem csoda: több mint…
Újborünnep 2014 – Bor és Irodalom a Mandulában
Időpont: novenber 15., valamint november 22. Bor és Irodalom! Sajnálom azokat az embereket, akik nem isznak. Reggel, mikor felébrednek, már éppolyan jól érzik magukat, mint egész nap. Soha nem érzik magukat jobban. Frank Sinatra Az elmúlt év sikerén felbuzdulva az idei esztendőben is a “Bor és Irodalom” témát választottuk az újborok köszöntése alkalmából. A 2…
Vörösborfesztivál 2014 – GERE Gasztro-, Bor Udvar
Időpont: 2014. október 2-4. Helyszín: CROCUS Gere Bor Hotel & Resort, Villány, Diófás tér 4-12. Immár hagyományos módon, idén is szeretettel invitáljuk a GERE borok és a gasztronómia lelkes rajongóit borudvarunkba a Villányi Borvidék egyik legnagyobb ünnepén a Vörösborfesztiválon. Az idei programok is a minőségi bor- minőségi élő zene, és a különleges vidéki gasztronómia találkozásának…
A Villányi Franc mostantól fogalom
A cabernet franc egy kiváló fajta, de a Villányi Franc név mostantól fogalom! Ezekkel a szavakkal nyitotta meg Gere Attila pincészetében, a 2014. május 15-i nagyszabású rendezvényt Villányban. A Villányi Franc bemutatkozó eseményére több mint kétszáz szakújságíró, blogger, somelier, kereskedő, étteremtulajdonos és szállodai vezető érkezett. További részletek itt!
A FILM: III. Gere Jazz Fesztivál – A nagy időutazás…
2014 nyarán immár harmadik alkalommal került megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevújával. A vendégeit minden esztendőben új ötletekkel köszöntő rendezvény szervezői, Pauli Zoltán és Illés Tamás idén egy igazán egyedi élmény megteremtését tűzték ki célul: térben, időben és zenében is utazásra…